Liten update

 
Hej på er! Skolan har börjat om så har varit lite fullt upp, så därför jag inte hunnit skriva något. Ska beställa en almanacka så jag kan hålla koll på allt, känns som jag kan behöva planera saker så jag får över lite tid till bloggen. Hehe bra början.. nämen det ska nog ordna sig! 

Naturfoto

 
Tog fram makroobjektivet när jag var i Böle i början på veckan, så fick några bilder i det fina kvällsljuset! 

Fisketävling & surströmming

 
I fredags åkte jag till Malå för att spendera några dagar hemma hos mamma och pappa. Tänker nog stanna till tisdag eller onsdag, då jag är ledig till på måndag nästa vecka. Igår var det fisketävling med släkten där det även blev surströmming till middag, så gott! Så ovan ser ni några bilder från dagen :)

Besök i Gallejaur

Canon EOS 7D Mark II & Tamron AF SP 28-75 f2,8 XR Di
 
Igårkväll var jag på bröllopsfest för min faster i Gallejaur, så vi sovde över i systrarna Karlssons barndomshem vilket var lite läskigt men också väldigt mysigt. Passade även på att fota fåren de har, så ovan ser ni några av de bilder jag tog.

Hej! Mitt namn är Malin, är 20 år och bor i Skellefteå med min pojkvän där jag just nu pluggar ekonomi. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera! Men även mat, inredning, shopping, resor, vänner och familj står mig nära hjärtat! I denna blogg får ni följa med mig och mitt liv genom kameralinsen. Så välkomna hit!

malinhe@live.se
📷 Canon EOS 7D Mark II