Kvällsljus

Canon EOS 7D Mark II & Canon EF 50mm f1.8
 
Var en sväng på vitberget i går kväll för att fotografera några bilder till bloggen och ljuset var helt underbart, så blev även några naturbilder i motljus. Nu ska jag ta tag i lite saker som att uppdatera hemsidan, skriva ut papper och beställa hem lite saker. 

Ny blogg

 
Hej! I och med att jag köpte en ny kamera för snart två månader sedan har jag tänkt att jag borde ta upp bloggandet igen, har verkligen saknat det. Så de senaste dagarna har jag varit upptagen med att knåpa ihop en design, vilket var mycket svårare än jag kommer ihåg.. Men nu har jag fått ihop en enkel och stilren, och jag tror jag är nöjd. Så nu hoppas jag bara inspirationen håller i sig och att ni vill kika in här då och då!

Hej! Mitt namn är Malin, är 20 år och bor i Skellefteå med min pojkvän där jag just nu pluggar ekonomi. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera! Men även mat, inredning, shopping, resor, vänner och familj står mig nära hjärtat! I denna blogg får ni följa med mig och mitt liv genom kameralinsen. Så välkomna hit!

malinhe@live.se
📷 Canon EOS 7D Mark II