Inredningsdetaljer

1. Sidobord / 2. Evighetskalender / 3. Teskedar4. Tvålpump / 5. Ljusstake
6. Fotogenlampa7. Ljuslykta8. Ljusstake
 
Några fina inredningsdetaljer som jag vill köpa till nya lägenheten, är inne på guld och marmor som ni kanske kan ana. Finns så mycket fint att köpa... så kan sitta i timmar och kolla på olika hemsidor. Men det är mycket att göra i skolan och det är prio ett, så därför bloggen kommer lite i andra hand. Men kan lova det blir mer uppdatering när vi flyttat!

Dubbeldop

 
Några bilder från helgens fina dubbeldop där mina kusinbarn döptes. Imorgon ska vi på lägenhetsvisning och jag längtar så efter att flytta in i vår nya lägenhet, men det är ett tag kvar... Sitter i alla fall och kikar på möbel/inredningssidor för att få lite inspiration om hur vi ska inreda lägenheten, så vi kan börja planera vad som behöver köpas. :)

Nattfoto

 
Gick ut och fotade lite ikväll. Har aldrig provat att fotografera stjärnor tidigare, så tänkte testa. Tyvärr var det inte helt klart utan några moln, men det funkade ändå. Ovan ser ni resultatet. :)

Personligalmanacka.se

 
För två veckor sedan beställde jag hem min egendesignade almanacka från personligalmanacka.se. Är verkligen nöjd och känns som att jag kommer få mer gjort då jag får lite mer struktur i mitt liv. Tipsar verkligen er om att beställa hem en egen. :)

En höstdag

 
Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg, det har jag verkligen haft. Ni får några bilderna jag fotade igår i Norjsö, på Colin och Kosmos(vovven). :)

Iphone 7

 
Pluggar, tränar, sitter vid datorn, tänder ljus, äter hemmagjord glass och ser serier är väl lite av vad min vardag ser ut. Glassen var dock godare än vad den ser ut på bilden. I övrigt är jag väldigt imponerad av Iphone 7 som presenterades ikväll! Kameran lockar, men har annat att lägga pengar på... Vi ska flytta in i en ny lägenhet om lite drygt två månader, vilket jag kan berätta mer om sen :) 

Fika på Espresso house

 
Ikväll blev det lite shopping, fika på Espresso house och sedan ett litet bilköp. Ovanligt händelserik kväll! Nu blir det dusch och läggdags, upp tidigt imorn för en effektiv pluggdag (är tanken i alla fall). Godnatt!

Hej! Mitt namn är Malin, är 20 år och bor i Skellefteå med min pojkvän där jag just nu pluggar ekonomi. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera! Men även mat, inredning, shopping, resor, vänner och familj står mig nära hjärtat! I denna blogg får ni följa med mig och mitt liv genom kameralinsen. Så välkomna hit!

malinhe@live.se
📷 Canon EOS 7D Mark II